Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Ribéry naar Turkije, Suárez naar Everton

dinsdag 2 april 2013

Ribéry naar Turkije, Suárez naar Everton

Franck Ribéry staat in de belangstelling van Fenerbahçe, althans als we Le 10 Sport mogen geloven. Met maar liefst 20 miljoen euro hoopt Fener de Fransman te overtuigen en weerstand te bieden aan Galatasaray, dat steeds meer topspelers aan zich bindt.

Ribéry was al eerder actief in Turkije. In het seizoen 2004/05 speelde hij een half seizoen voor Galatasaray, alvorens hij vertrok naar Olympique Marseille. Of de aanvaller trek heeft in een hernieuwde kennismaking met Istanbul, is nog maar de vraag. Hij heeft bij Bayern München nog een contract tot medio 2015.

Edinson Cavani kan Napoli een goede dienst bewijzen door naar Manchester City te vertrekken. Napoli wil eigenlijk 65 miljoen euro ontvangen voor de Uruguayaan, maar de Napolitanen nemen volgens het Kosovaarse Koha Ditore ook genoegen met 30 miljoen euro plus Edin Dzeko.

Newcastle United heeft wederom interesse in een speler uit Ligue 1. The Magpies shopten al elf keer eerder in de Franse hoogste klasse en Aurélien Chedjou moet de volgende speler worden die de oversteek maakt. De verdediger is bezig aan zijn zesde seizoen bij Lille en is toe aan een nieuwe uitdaging, meldt The Daily Mirror

Jeffrén Suárez is de volgende die de clubkas van Sporting moet spekken. De aanvaller heeft een clausule van 30 miljoen euro in zijn contract staan en volgens El Mundo Deportivo is Everton bereid hierover te onderhandelen. De voormalige buitenspeler van Barcelona kwam dit seizoen slechts dertien keer in actie voor de Portugezen.