Copa América 2015 uiteraard live bij Sport1

maandag 18 november 2013

Copa América 2015 uiteraard live bij Sport1

Sport1 besteedt in de zomer van 2015 uitgebreid aandacht aan de strijd om de Copa América. Het Zuid-Amerikaanse voetbaltoernooi is de equivalent van het EK en wordt in 2015 voor de 44ste keer georganiseerd. Dit keer zal Chili als gastland optreden.

Sport1 zal alle wedstrijden live uitzenden en daarnaast zal de zender de wedstrijden regelmatig herhalen. Van alle duels zullen tevens ruime samenvattingen te zien zijn. Ook zijn de wedstrijden uiteraard rechtstreeks via Sport1 Go te volgen.

Brazilië met Neymar en Argentinië met Lionel Messi zijn de grote favorieten voor de eindzege. Bij de vorige editie werden beide landen al verrassend in de kwartfinale uitgeschakeld. Uruguay versloeg in de finale Paraguay met 3-0 door een goal van Luis Suárez en twee goals van Diego Forlán en mag zijn titel in Chili verdedigen.

Will Moerer, Vice-President Film1/Sport1: ‘Ik ben blij dat we erin geslaagd zijn om in deze sterk concurrerende markt de rechten van zo’n groot toernooi te verkrijgen. De meeste spelers die tijdens dit toernooi actief zijn kunnen bij Sport1 tot aan het Copa América-toernooi wekelijks live gevolgd worden.'

'In de onder andere Spaanse, Franse, Portugese en Braziliaanse competitie zijn onder meer Messi, Ángel di María, Neymar, Dani Alves, Edinson Cavani, Radamel Falcao en Roque Santa Cruz actief. En dat zijn zomaar wat namen die iedere week hun kunsten op de diverse Sport1-kanalen vertonen', aldus Moerer.


Mis het Zuid-Amerikaanse spektakel niet en neem nu al een abonnement op Sport1. Daarmee ben je het gehele komende seizoen verzekerd van de beste en mooiste sporten ter wereld. Ook kun je duels online volgen via Sport1 Go.