Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Max Verstappen en Sport1 slaan handen ineen

maandag 2 maart 2015

Max Verstappen en Sport1 slaan handen ineen

Het nieuwe Formule 1-seizoen staat voor de deur en met Max Verstappen als jongste debutant ooit, belooft het een bijzonder seizoen te worden. Om zoveel mogelijk mensen in Nederland te enthousiasmeren voor Formule 1, zijn Max Verstappen en Sport1 een samenwerking aangegaan.

Verstappen zal in de komende maand veelvuldig in de Sport1-commercial te zien zijn en staat deze maand ook prominent op onze printuitingen. Daarnaast zal Verstappen rond elke Grand Prix op locatie geïnterviewd worden door verslaggever ter plekke Olav Mol.

IK GA VOOR MAX
Maar dat is niet alles. Om fans van de Formule 1 in Nederland de mogelijkheid geven dichter bij Max Verstappen te komen, zijn we een actie gestart waarmee vijf gelukkige winnaars de mogelijkheid krijgen een sessie met de jonge Limburger te karten. Hier wordt uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat: www.sport1.nl/ikgavoormax 

FORMULE 1 KOMEND SEIZOEN
Rob Kamphues is met ingang van komend Formule 1-seizoen, dat start op 13 maart, de nieuwe presentator van de F1-uitzendingen op Sport1. In de studio in Amsterdam ontvangt hij ieder Formule 1-weekend deskundigen zoals oud F1-coureur Robert Doornbos en liefhebbers uit de autosportwereld met wie hij de race uitgebreid voor- en na beschouwt.

Olav Mol zal het commentaar vanaf locatie blijven verzorgen tijdens de kwalificatietraining en de race en tekent eveneens voor de voorbeschouwing vanaf het circuit. Rick Winkelman zal de vrije trainingen van commentaar voorzien.

MEER AUTOSPORT OP SPORT1
Eerder maakte Sport1 al bekend dat het vanaf dit raceseizoen ruim 600 uur live aan de verschillende autosport disciplines besteedt. Naast alle F1-races, de GP2 en GP3 zijn ook alle races uit het Europees Formule 3-kampioenschap, de DTM, de Porsche Super Cup, de NASCAR Sprint Cup Series, de IndyCar-series en het World Rallycross Championship (WRX) live met Nederlands commentaar te volgen.


Wil jij ook niets missen van het nieuwe Formule 1-seizoen? Abonneer nu en kijk 3 maanden voor slechts 9,95 euro per maand* en geniet van al het live racespektakel! 
*afhankelijk van uw provider