Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Alle duels La Liga tot en met 2018 live bij Sport1

woensdag 15 juli 2015

Alle duels La Liga tot en met 2018 live bij Sport1

Sport1 is er opnieuw in geslaagd om de rechten te verwerven van de Spaanse competitie. De komende drie seizoenen is La Liga live en exclusief op Sport1 te zien en mis je dus helemaal niets van het beste voetbal van Europa met wereldsterren als Ronaldo, Neymar en Messi.

Het gaat om de rechten voor het live en in samenvatting uitzenden van wedstrijden op televisie en internet. Per speelronde zenden we gegarandeerd zes duels rechtstreeks uit op een van onze kanalen. Online hoef je helemaal niets te missen, want op Sport1 Go bieden we alle duels van de speelronde live aan. Messi, Ronaldo en Van der Vaart exclusief bij Sport1

‘De Spaanse competitie wordt naast de uitzendingen rondom de UEFA Champions League het meest gewaardeerd door onze abonnees. Het spreekt voor zich dat ik dan ook zeer content ben met het feit dat we wekelijks de wedstrijden van Real Madrid en Barcelona kunnen blijven uitzenden', aldus Will Moerer, de Vice-President van Sport1. 

'In de wetenschap dat we vorig jaar ook de rechten van de UEFA Champions League met drie jaar hebben verlengd, we ook nog de rechten bezitten van de EK-kwalificatieduels en van diverse andere Europese competities, zijn onze abonnees verzekerd van nog jarenlang topvoetbal op het allerhoogste niveau’, besluit Moerer.

Naast bovengenoemde competities heeft Sport1 voor komend seizoen ook Engels voetbal uit het Championship toegevoegd aan het voetbalpakket en zie je de strijd om de League Cup komend seizoen eveneens alleen bij Sport1. 

EERSTE CLÁSICO IN WEEKEND VAN 8 NOVEMBER
La Liga heeft het speelschema voor het seizoen 2015/16 inmiddels bekendgemaakt. Landskampioen Barcelona opent met een uitduel met Athletic de Bilbao en Real Madrid gaat op bezoek bij Sporting Gijón. In het weekend van 8 november staat de eerste Clásico tussen Real en Barça op het programma.  Het complete schema vind je hier.