Oefenwedstrijden Ajax live en exclusief te zien bij Ziggo Sport

ajax oefenwedstrijd.png
  • png

Ziggo Sport zendt ook dit jaar de internationale oefenwedstrijden van Ajax live en exclusief uit. In de vier resterende wedstrijden van de oefenreeks neemt Ajax het op tegen Shakhtar Donetsk, RSC Anderlecht, FC Augsburg en Borussia Dortmund. De wedstrijden zijn live te volgen op kanaal 14 en via Ziggo Sport Totaal.

In aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen speelt Ajax de komende maand diverse oefenwedstrijden. Op zaterdag 8 juli was de eerste wedstrijd van de oefenreeks al live en exclusief bij Ziggo Sport te zien. Toen speelde de Amsterdamse club gelijk tegen FC Den Bosch.

 

Uitzendschema

Dinsdag 18 juli                14.00 uur            Ajax - Shakhtar Donetsk

Zaterdag 22 juli               13.30 uur            RSC Anderlecht – Ajax

Zaterdag 29 juli               15.00 uur            FC Augsburg – Ajax

Zondag 6 augustus          17.00 uur            Borussia Dortmund – Ajax

Over Ziggo Sport

Ziggo Sport is de gratis sportzender van VodafoneZiggo voor Ziggo-klanten op kanaal 14. Het is de meest veelzijdige sportzender van Nederland en biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod met onder meer voetbal uit de Spaanse LaLiga, de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A, FA Cup, de UEFA Champions League, UEFA Nations League en WK/EK-kwalificatie voetbal.

Daarnaast biedt Ziggo Sport het grootste raceaanbod met onder meer de Formule 1 samenvattingen en live MotoGP, NASCAR, IndyCar, IMSA, Formule E, DTM en nog veel meer. Verder bestaat het aanbod uit het beste tennis (met onder meer alle ATP 1000 en 500 toernooien, WTA 1000 en 500, Wimbledon en Davis Cup en Billie Jean King Cup) en alle golftoernooien op de PGA en European Tour, inclusief de Majors en de Ryder Cup.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Ziggo Sport nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL