Ziggo Sport draait warm voor TT Assen

Wereldrecord donuts draaien verbroken tijdens warmdraaien voor TT Assen

STILL MED CLOSE.png
  • png

Het grootste motorsport evenement van Nederland staat weer voor de deur! De TT Assen, die in het weekend van 23 tot en met 25 juni staat gepland, wordt inclusief alle voor- en nabeschouwingen, in zijn geheel live uitgezonden op Ziggo Sport, de grootste sportzender van Nederland. Om alvast in de stemming te komen, daagde de zender de Britse motorcoureur Mark Van Driel uit om flink warm te draaien voor de TT. Het resultaat: een verbroken wereldrecord donuts draaien. De campagne ‘Ziggo Sport draait warm voor TT Assen’ is ontwikkeld in samenwerking met sportmarketingbureau TDE. 

Een wereldrecord: 27 donuts in één minuut

Hoe kan je Nederland beter laten warmdraaien voor de TT Assen, dan letterlijk warm te draaien voor het evenement. Speciaal hiervoor is huidig wereldrecordhouder van de meeste donuts draaien binnen één minuut, Mark Van Driel, uitgedaagd om te laten zien hoe je warmdraait voor deze bijzondere race. 

 

Dit alles gebeurde op een iconische plek naast het TT Circuit, tussen de Madijk Tribune en de TT World Tribune. Hier wist de regerend recordhouder maar liefst 27 donuts te draaien, precies 1 meer dan zijn vorige wereldrecord.

 

TT Assen live op Ziggo Sport

Het is de tweede keer dat Ziggo Sport de TT Assen in zijn geheel live uitzendt. Met deze stunt vraagt de sportzender aandacht voor het sportieve programma van de TT en de deelname van Nederlandse coureurs: Zonta van den Goorbergh & Bo Bendsneyder in de Moto2 en Collin Veijer in de Moto3. 

 

Er is een uitgebreide programmering met het Ziggo Sport Race Café op locatie, met voorbeschouwingen, de wedstrijd én nabeschouwing. En dat allemaal op kanaal 14 & Select. Het volledige uitzendschema is te vinden op http://www.ziggosport.nl/motogp

 

MotoGP Sprint op zaterdag

Voor het eerst vindt op zaterdag de MotoGP Sprint plaats op het circuit. Deze wordt live uitgezonden op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select) en voor iedereen zonder abonnement op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. De spectaculaire race over verkorte afstand is de nieuwste toevoeging aan de raceweekenden en doet nu ook voor het eerst zijn intrede op de Cathedral of Speed. 

Over Ziggo Sport

Ziggo Sport is de gratis sportzender van VodafoneZiggo voor Ziggo-klanten op kanaal 14. Het is de meest veelzijdige sportzender van Nederland en biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod met onder meer voetbal uit de Spaanse LaLiga, de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A, FA Cup, de UEFA Champions League, UEFA Nations League en WK/EK-kwalificatie voetbal.

Daarnaast biedt Ziggo Sport het grootste raceaanbod met onder meer de Formule 1 samenvattingen en live MotoGP, NASCAR, IndyCar, IMSA, Formule E, DTM en nog veel meer. Verder bestaat het aanbod uit het beste tennis (met onder meer alle ATP 1000 en 500 toernooien, WTA 1000 en 500, Wimbledon en Davis Cup en Billie Jean King Cup) en alle golftoernooien op de PGA en European Tour, inclusief de Majors en de Ryder Cup.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Ziggo Sport nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL