Ziggo Sport zendt golftoernooi US Masters live uit

Vier dagen spektakel op Augusta

MicrosoftTeams-image (15).png
  • png

Hilversum/Augusta, 8 april 2024 - Van 10 tot 14 april zijn de ogen van de internationale golfwereld weer gericht op het Masters Tournament, een van de belangrijkste evenementen van het golfseizoen. Het prestigieuze majortoernooi vindt plaats op de iconische baan van de Augusta National Golf Club in Georgia, USA. De strijd om het befaamde groene kampioensjasje belooft weer een enorm spektakel te worden. Ziggo Sport doet vijf dagen lang live verslag van dit golftoernooi op Ziggo Sport Golf, onderdeel van Ziggo Sport Totaal. Een deel van de wedstrijden is voor Ziggo-klanten ook te zien op kanaal 14 (Ziggo Sport).

 

De uitzendingen van Ziggo Sport beginnen op woensdag met de traditionele 'warm-up', de Par 3 Contest waar golfers een ronde spelen op de prachtige Par-3-baan van Augusta, met vaak een familielid als caddie.

 

Alle actie

Vanaf donderdag biedt Ziggo Sport dagelijks vanaf 21.00 uur (op zondag al vanaf 20.00 uur) live verslaggeving van alle actie op Augusta National.

 

Iedere middag zijn er bovendien twee speciale live uitzendingen: de 'Featured Groups', waarin topspelers worden gevolgd, en een verslag van 'Amen Corner', met alle slagen op het beruchtste deel van de baan: hole 11, hole 12 en hole 13.

 

Live te volgen

De volledige programmering van Ziggo Sport voor The Masters is als volgt:

 

Woensdag 10 april
21.00 uur - The Masters: The Par 3 Contest (Ziggo Sport Golf)

 

Donderdag 11 april
15.15 uur - The Masters Dag 1: Featured Groups (Ziggo Sport Golf)
16.45 uur - The Masters Dag 1: Amen Corner (Ziggo Sport Docu)
21.00 uur - The Masters Dag 1 (Ziggo Sport kanaal 14 & Select, & Ziggo Sport Golf)

 

Vrijdag 12 april
15.15 uur - The Masters Dag 2: Featured Groups (Ziggo Sport Golf)
16.45 uur - The Masters Dag 2: Amen Corner (Ziggo Sport Docu)
21.00 uur - The Masters Dag 2 (Ziggo Sport Golf)

 

Zaterdag 13 april
16.15 uur - The Masters Dag 3: Featured Groups (Ziggo Sport Golf)
17.45 uur - The Masters Dag 3: Amen Corner (Ziggo Sport Docu)
21.00 uur - The Masters Dag 3 (Ziggo Sport Golf, vanaf 23:10 uur op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select)

 

Zondag 14 april
16.15 uur - The Masters Dag 4: Featured Groups (Ziggo Sport Golf)
17.45 uur - The Masters Dag 4: Amen Corner (Ziggo Sport Docu)
20.00 uur - The Masters Dag 4 (Ziggo Sport Golf, vanaf 22:15 uur op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select)

 

Deskundig commentaar

De ervaren golfcommentatoren van Ziggo Sport zullen het hele toernooi van deskundig commentaar voorzien. Jan Kees van der Velden trapt af met het commentaar tijdens de Par 3 Contest op woensdag. In de dagen erna zijn ook Gerard Louter, Timothy Beumer, John Woof, Inder van Weerelt en Robert-Jan Derksen veelvuldig te horen als commentator.

 

Masters Tournament

Het Masters Tournament, opgericht door golflegende Bobby Jones en zakenman Clifford Roberts, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1934. Sindsdien heeft de Augusta National Golf Club een ereplaats ingenomen in de golfwereld en is de Masters een van de meest prestigieuze toernooien geworden, gekenmerkt door traditie, elegantie en onvoorspelbare spanning.

MicrosoftTeams-image (17).png
  • png

Over Ziggo Sport

Ziggo Sport is de gratis sportzender van VodafoneZiggo voorโ€ฏZiggo-klanten op kanaal 14. Het is de meest veelzijdige sportzender van Nederland en biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod met onder meer voetbal uit de Spaanse LaLiga, de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A, FA Cup, de UEFA Champions League, UEFA Nations League en WK/EK-kwalificatie voetbal.

Daarnaast biedt Ziggo Sport het grootste raceaanbod met onder meer de Formule 1 samenvattingen en live MotoGP, NASCAR, IndyCar, IMSA, Formule E, DTM en nog veel meer. Verder bestaat het aanbod uit het beste tennis (met onder meer alle ATP 1000 en 500 toernooien, WTA 1000 en 500, Wimbledon en Davis Cup en Billie Jean King Cup) en alle golftoernooien op de PGA en European Tour, inclusief de Majors en de Ryder Cup.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Ziggo Sport nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL