TT van Assen live op Ziggo Sport!

Ziggo Sport zal rondom de TT van Assen volop uitpakken voor de MotoGP-fan! Het hele weekend is de Ziggo Sport-crew op locatie, om uitgebreid verslag te doen van het grootste motorsport-spektakel van Nederland.

Programma

Op vrijdag beginnen de vrije trainingen ’s ochtends om 08:55 uur. 's Avonds wordt de speciale editie van het Ziggo Sport Race Café rechtstreeks uitgezonden vanuit de lounge van RW Racing, het team van onder meer het Nederlandse supertalent Zonta van den Goorbergh. Zoals gewoonlijk bespreken Rob Kamphues, Robert Doornbos en diverse prominente gezichten uit de motorsport en race-wereld alle ontwikkelingen en het laatste nieuws.

Ook op de zaterdag en zondag doet de Ziggo Sport-ploeg verslag vanaf locatie, met uiteraard Rob van Gameren als razende pitreporter. Boven de pitstraat nemen Rob Kamphues, Barry Veneman en diverse analisten de voor- en nabeschouwing voor hun rekening. Op zaterdag begint de live-uitzending voor de kwalificatie van de Moto3, Moto2 en MotoGP rond 11:35 uur, op zondag zit je vanaf 08:45 uur aan de buis gekluisterd.

Alle uitzendingen zijn uiteraard te zien op Ziggo Sport kanaal 14 (gratis voor alle Ziggo-klanten) en Ziggo Sport Select (voor alle Ziggo Sport Totaal-abonnee’s).

Tijd | Ziggo Sport (kanaal 14 & Select)

Uitzending

Vrijdag, 08:55 uur

Vrije Training 1

Vrijdag, 13:10 uur

Vrije Training 2

Vrijdag, 22:30 uur

Ziggo Sport Race Café (vanaf locatie op het TT Circuit Assen)

Zaterdag, 08:45 uur

Vrije Training 3

Zaterdag, 11:35 uur

Kwalificaties Moto3, Moto2 en MotoGP

Zondag, 08:45 uur

Warm Up

Zondag, 10:10 uur

Races Moto3, Moto2 & MotoGP

Voor exclusieve behind-the-scenes beelden en meer, bekijk dit weekend onze Instagram Stories.