Talkshow overzicht

Ziggo Sport Voetbal Café

Ziggo Sport Voetbal Café

Gezelligheid in het Ziggo Sport Voetbal Café

Voetballiefhebbers opgelet! Elke vrijdag gaan de deuren open van het Ziggo Sport Voetbal Café. Met de leukste nieuwtjes, verrassende analyses en de gezelligheid die je bij Ziggo Sport gewend bent.

Meer over Ziggo Sport Voetbal Café
Ziggo Sport Voetbal Café
Kick 't Met

Kick 't Met

Armin Shah en Jefferson Osei brengen hun liefde voor voetbal en hiphopcultuur samen aan tafel bij Kick ‘t Met

Verwacht de mooiste verhalen met unieke gastencombinaties aan tafel. Een nieuw geluid binnen het voetballandschap, exclusief bij Ziggo Sport.

Meer over Kick 't Met
Kick 't Met
Ziggo Sport Race Café

Ziggo Sport Race Café

Jouw start van het raceweekend

Het is net alsof je vrijdagavond met je vrienden in de kroeg zit te kletsen over je fascinatie voor snelheid, lef en fraaie manoeuvres op de baan. In het Ziggo Sport Race Café in Hilversum doet ons sterrenteam met Rob Kamphues, Robert Doornbos, Olav Mol, Jack Plooij, Rob van Gameren en Rick Winkelman dat met een ongekende liefde voor de sport. Uiteraard schuiven er elke week spraakmakende gasten aan tafel.

Meer over Ziggo Sport Race Café
Ziggo Sport Race Café
Rondo

Rondo

Napraten over het voetbalweekend

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren.

Meer over Rondo
Rondo