Vanaf augustus beleef je al het UEFA Europees voetbal op 1 plek, alleen bij Ziggo Sport.

Kick 't Met

De mooiste verhalen met unieke gastencombinaties aan tafel

Armin Shah en Jefferson Osei brengen hun liefde voor voetbal en hiphopcultuur samen aan tafel bij Kick ‘t Met. Verwacht de mooiste verhalen met unieke gastencombinaties aan tafel. Een nieuw geluid binnen het voetballandschap, exclusief bij Ziggo Sport!

Kick 't Met

Aflevering 1

Kenneth Taylor & Neraysho Kasanwirjo

Over hun band, Kenneth op het WK, favoriete muziek, de beste speler ter wereld en veel meer!

Check de show
Kick 't Met

Aflevering 2

Elia & Broederliefde: Emms en Jerr

Deze week zijn Eljero Elia, Emms en Jerr van Broederliefde te gaat bij Kick ‘t Met. De mannen praten over hun jeugd, het aanstaande kampioenschap van Feyenoord en wat de mooiste voetbalschoenen ooit zijn.

Check de show!
Kick 't Met

Aflevering 3

Jurriën & Quinten Timber, Defano Holwijn en Yuki

In de nieuwe aflevering van Kick 't Met zijn Jurriën en Quinten Timber te gast samen met vrienden Defano en Yuki.

De heren hebben het over het kampioenschap van Feyenoord, jeugd in Utrecht, het leven buiten het veld en hun liefde voor NBA.

Check de show!
Kick 't Met

Aflevering 4

Royston Drenthe, Javaîro Dilrosun & Kevin

In deze aflevering spreekt onder andere Royston Drenthe, voormalig Real Madrid, Feyenoord en Oranje speler, over zijn mentale problemen en therapie sessies. Ook hoe hij het nu ervaart om te werken in de zorg. Javaîro Dilrosun is kersvers kampioen met Feyenoord. Kevin speelde met en tegen een aantal grote namen, voor hij de Nederlandse hitlijsten overnam.

Check de show!
Kick 't Met

Aflevering 5

Xavi Simons & Tyjani Beztati

Xavi maakte indruk in zijn eerste seizoen in Nederland, hij kwam over van Paris Saint-Germain naar PSV en doorliep de jeugdopleiding van Barcelona. Daar leerde hij van jongs af aan om te gaan met de enorme druk op een exceptioneel talent. Hij knokte zich in no-time in de WK-selectie en is wekelijks belangrijk voor de Eindhovenaren in de strijd om Champions League-voetbal. Maar... wat als Ajax van de zomer belde?

De PSV-ster en kickboks-kampioen vertellen daarnaast over hun speciale band die al jaren terug gaat, de weg naar de top in twee verschillende sporten en hun interesses buiten het voetballen.

Check de show!
Kick 't Met

Aflevering 6

Vurnon Anita & Sevn Alias

In deze aflevering van Kick 't Met hebben we Sevn Alias en Vurnon Anita te gast. Allebei delen ze dezelfde roots en hebben ze samen muziek gemaakt. Anita, speler van RKC Waalwijk, vertelt hierover en over zijn stap tot Curaçaos international.

Check de show!
Kick 't Met

Aflevering 7

Noa Lang & Justin Kluivert

Boezemvrienden sinds hun carrière begon bij Ajax. Noa Lang en Justin Kluivert gaan erg ver terug samen. Ze spreken open over goede en slechte beslissingen uit hun carrière, hun passies, houding, het verschil tussen Feyenoord en Ajax en hun tweede liefde: muziek.

Check de show!
Kick 't Met

Aflevering 8

Ian Maatsen & Denzel Maatsen

Deze week bij Kick 't Met hebben we de neefjes Ian Maatsen en Denzel Maatsen. In deze aflevering staan de jongens uit Vlaardingen stil bij de stap van Ian Maatsen op jonge leeftijd naar Chelsea, zijn doorbraak bij Burnley en de lange weg die hij hiervoor heeft moeten afleggen in de krochten van het Engelse voetbal.

Check de show!
Kick 't Met

Aflevering 9

Seizoensterugblik met Ilias en Aimane

Het voetbalseizoen zit erop! Samen met de TikTok-fenomenen Ilias en Aimane blikken we terug op het seizoen. Praten we over de ambities als zaakwaarnemer van Aimane en kijken we vooruit naar het volgende seizoen.

Check de show!
Kick 't Met

Aflevering 10

Wytse van der Goot & Jeroen Elshoff

Een gloednieuw seizoen Kick 't Met! Deze keer de twee kroonprinsen van het Nederlandse commentatorlandschap; Wytse van der Goot en Jeroen Elshoff. Samen met Armin en Jefferson vertellen de heren over hoe zij voetbalcommentator zijn geworden, hoe zij hun vak beleven en de ontwikkelingen binnen voetbalmedia.

Check de show!
Kick 't Met

Aflevering 11

Jordan Teze & Jozo

Deze aflevering te gast bij Kick 't Met: Jordan en Jordi 'Jozo' Teze. Twee broers met Congolese roots, waarbij de één verdediger is bij PSV en de ander artiest. De heren bespreken hoe ze samen opgroeiden, hoe Jordan doorbreekt bij PSV en Jordi als artiest, en hoe ze de toekomst van hun loopbaan voor hun zien.

Check de show!
Kick 't Met

Aflevering 12

Urby Emanuelson & Gianni Zuiverloon

Deze aflevering te gast bij Kick 't Met: Urby Emanuelson en Gianni Zuiverloon. In deze aflevering staan de heren stil bij de crisis rondom Ajax, de mentale weerbaarheid van voetballers en hun verleden bij Oranje onder 20, AC Milan, West Bromwich Albion en meer. Daarnaast hadden we special guest Ryan Babel die vanuit Istanbul belde met zijn vrienden.

Check de show!

Gezichten van Kick 't Met