Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Vacatures

SENIOR EDITOR ZIGGO SPORT

Sportverslaving omzetten in goed scorende content

Dit doe je voor onze klant
VodafoneZiggo wil altijd het allerbeste voor klanten. We leggen de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van onze producten en diensten. Dat zie je terug in programma’s die we onze klanten digitaal aanbieden. Gratis, op kanaal 14 van Ziggo Sport. Onze missie is de verwachting van kijkers overtreffen met sport om van te smullen. Elke dag weer. De sensationele races van de Formule 1. Europees topvoetbal met vlijmscherpe analyses. Aan jou de eer om deze topprestaties onder de aandacht te brengen op onze social media kanalen. Met sterke, pakkende content (beeld, video en tekst). Content die jij via onze online eigen kanalen maar ook via de kanalen van onze partners deelt met onze doelgroep. Elke dag, bij elk belangrijk sportmoment. Zodat de ware sportliefhebber elke avond overschakelt naar Ziggo Sport.

Zó doe je dit

 • het creëren van audiovisuele content en dit verspreiden via onze social en online kanalen
 • je bent onderdeel van de Ziggo Sport redactie en werkt samen met freelancers, producenten van onze verschillende televisieprogramma’s om de zichtbaarheid van de content te optimaliseren. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het bewaken en up to date houden van de social mediastrategie van Ziggo Sport, door ontwikkelingen te volgen en nieuwe kansen te benutten.
 • de schakel van Ziggo Sport met de diverse afdelingen binnen VodafoneZiggo om ervoor te zorgen dat onze online en social uitingen voldoen aan de richtlijnen zoals die zijn opgesteld.
 • wekelijks bijwonen van de uitzendingen van Ziggo Sport. De meeste uitzendingen zijn op zaterdag, zondag of doordeweeks in de avonduren

Jij versterkt
Het online team van Ziggo Sport en rapporteert aan de Head of Communications and External Affairs van Ziggo Sport. Doelstelling is het uitspelen van content via de juiste kanalen en het vergroten van het bereik van Ziggo Sport content. Dit doe je in een team van vier spelers. De onderlinge communicatie is duidelijk en open. De studio van Ziggo Sport bevindt zich op het Mediapark in Hilversum.

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt hét
Om jouw passie voor sport van social media af te laten spatten. Voor het Ziggo Sport account natuurlijk. Het bereik van Ziggo Sport op social media is het afgelopen jaar bijna verdubbeld: De berichten van Ziggo Sport worden in Nederland gemiddeld 25 miljoen keer per week bekeken door enthousiaste sportfans, waaronder de ruim 1.3 miljoen volgers van de kanalen.

Ziggo Sport won al eens een YouTube Award met de best bekeken sportvideo van het jaar (Juventus-Ajax) en het kanaal staat met 460 duizend abonnees en maandelijks 11 miljoen views de afgelopen maanden steevast in de top vijf van de YouTube Top 25 van Nederland.

Jouw creativiteit en verslaving aan sportprogramma’s komt daarbij goed van pas. Je loopt warm voor stijgende bezoekersaantallen en kijkcijfers. En uiteraard volg je de ontwikkelingen op gebied van social media op de voet. Eigenlijk kent social media geen geheimen voor jou! Ook heb je voor deze vacature ‘senior editor bij Ziggo Sport’, onderdeel van VodafoneZiggo:

 • een hbo werk en denkniveau
 • ongeveer 3 á 5 jaar ervaring in de mediawereld bij voorkeur op een sportredactie
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • kennis van CMS, MS Office, Photoshop, Adobe Premiere en/of andere video montage software

Enjoy the benefits
Op basis van een 40-urige werkweek kun je bij ons rekenen op:

 • Een bruto maandsalaris tussen €2439 en €3485, met groeiperspectief én een mooie bonusregeling
 • Een ambitieuze werkgever, die ziet dat wanneer jij groeit, VodafoneZiggo ook groeit. Daarom krijg je mogelijkheden tot opleiding en training, én de kans om je volgende carrièrestap(pen) binnen ons bedrijf te zetten
 • 20 vakantiedagen, met de mogelijkheid om tot 40 dagen extra verlof te kopen
 • Ook ontvang je maandelijks een Benefit Budget van 14,95% van je brutosalaris; geld opzijzetten voor je vakantie, verlofdagen sparen voor je sabbatical, extra vrije dagen kopen of het volledige Benefit Budget direct uitkeren? De keuze is aan jou!
 • Je ontvangt een tegoedbon voor een telefoon en daarbij hoort natuurlijk een Vodafone abonnement, dat je ook privé mag gebruiken
 • Als ambassadeur van onze organisatie krijg je uiteraard korting op producten van Vodafone en Ziggo
 • Met het oog op pensioen is er een premieregeling beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen
 • Een NS-Business Card naar keuze, waaronder de optie voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen
 • Als je wilt, kun je bij ons parttime werken
 • We vinden maatschappelijke impact belangrijk. Zo kun je bij ons gedurende werktijd deelnemen aan verschillende initiatieven op dit gebied, zoals het Online Masters programma, waarbij je kinderen verantwoord wegwijs maakt in de digitale wereld
 • Ook als het tegenzit kun je gebruik maken van goede (financiële) regelingen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid
 • Verder ontvang je voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement, kinderopvang en meer

Jij doet het
Are you in? Ben jij de senior editor die zijn sportverslaving omzet in een goed scorende social media content voor Ziggo Sport? Klik dan nu hier en reageer.

 


 

PROJECT ADMINISTRATEUR ZIGGO SPORT

Onze sportprogramma’s beginnen bij jouw verificatie ten opzichte van het budget

Enjoy the challenge

 • Op eigen initiatief financiële informatie continu ophalen. Van purchase-orders aanvragen tot het vergelijken van alle programmakosten en offertes van vorige maanden/jaren
 • Nauw samenwerken met de verschillende afdelingen, met name de productieafdeling om te zorgen dat de administratie en het budget altijd op orde zijn
 • Bewaken van de up-to-date budgetoverzichten per programma- en kostensoort van zowel in-house als externe producties
 • Verwerken, rapporteren en analyseren van abonneeaantallen en andere inkomsten van de afdeling Marketing & Communicatie

Dit ga je doen
Internationaal voetbal, autosport, golf, tennis en nog veel meer. Genoeg (live)programma’s waaraan onze sportliefhebbers hun hart kunnen ophalen bij Ziggo Sport. Deze programma’s hebben ook een financiële kant. Dat is precies waar jij als Project Administrateur een belangrijke rol vervult. Jouw financiële verificaties, vooruitziende blik en daadkrachtige houding spelen een belangrijke rol binnen het team van Ziggo Sport.

Jij verzorgt de administratie, vraagt Purchase Orders (ATB’s) aan, hebt contact met de financiële administratie in Utrecht en externe leveranciers, werkt de budgetten bij onder begeleiding van het productie team en 2 senior controllers. Onze budgetten en rapportages liggen in jouw handen. Van de grootste bedragen tot de kleinste details in de offertes. Dat vraagt om initiatief en eigenaarschap voor de financiële administratie.

Schrijf geschiedenis, bepaal de toekomst. 

Team up
Jouw toekomstige team van Ziggo Sport bestaat uit ongeveer 25 collega’s op het kantoor dat gevestigd is op het Media Park te Hilversum. Zij staan bekend om hun drive altijd het beste resultaat te willen leveren en hun betrokkenheid. Ze zijn niet bang om te sparren, net als jij. In zo’n gedreven team is het tonen van initiatief dé belangrijkste factor. In het kantoor vind je, naast de werkplekken, ook de faciliteiten en een vernieuwde grote studio waar de uitzendingen worden gemaakt. Jouw speelveld? Dat bevindt zich met name op de afdeling Productie waarin men altijd nastreeft de budgetten zowel operationeel als inhoudelijk zo efficiënt mogelijk in te zetten. Ook daar kan jij je helemaal in vinden.

VodafoneZiggo faciliteert connectiviteit tussen miljoenen mensen en organisaties. Zo maken we de wereld steeds sneller en voegen we waarde toe. Voor individuen. En voor de maatschappij. Met 8.000 collega’s willen we positive change stimuleren. Van monteurs, tot klantadviseurs, tot alle teams op onze kantoren. We delen daarom drie waarden: Open Up, Team Up en Step Up. Deze staan voor ja! denken, luisteren naar en leren van elkaar, samenwerken, omdenken en omdoen. Dat vraagt om mensen die uit hun comfort zone durven te stappen. Die elke uitdaging met plezier aangaan. Spreekt dat je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Do it your way
En maak plezier. De weg ligt voor je open als Project administrateur bij Ziggo Sport.  Je hebt een scherp analytisch inzicht en het lef om continu zelf het initiatief- en eigenaarschap te nemen. Onze budgetten (en dus de financiële administratie van onze programma’s) zijn bij jou in goede handen. Je durft vooruit te kijken. Daarnaast weet je precies wat de programma’s van Ziggo Sport nodig hebben en welke budgetten daarbij komen kijken. Jij kijkt vooruit naar de te verwachte programmakosten en assisteert bij de voorbereidingen van de maandafsluiting en de forecasting. Is een factuur verkeerd? Jij lost het op want jij hebt ervaring in het uitvoeren van administratieve werkzaamheden.

Got what it takes? Namelijk:

 • 40 uur per week beschikbaar
 • Affiniteit met sport
 • MBO/HBO 
 • 1-3 jaar werkervaring in soortgelijke functie als administrateur/controller in de media of evenementen-branche 
 • Administrateur met controller capaciteiten: jij verzorgt ons administratieve proces, de PO aanvragen, het leverancierscontact en je bereid de productie budget rapportage voor & stemt af met de 2 senior controllers
 • Een berg aan ervaring met analytische en verificatieprogramma’s

Check jij bovenstaande boxes en vraagt jouw situatie om extra flexibele werktijden of heb je een aangepaste werkplek nodig? Die mogelijkheid is er!

Enjoy the benefits
Op basis van een 40-urige werkweek kun je bij ons rekenen op:

 • Een basis bruto maandsalaris tussen €3.000 en €3800 met groeiperspectief én een mooie bonusregeling
 • 20 vakantiedagen
 • Je ontvangst maandelijks een Benefit Budget van 14,95% van je brutosalaris; geld opzij zetten voor je vakantie, verlofdagen sparen voor je sabbatical, extra vrije dagen kopen of het volledige Benefit Budget direct uitkeren? De keuze is aan jou!
 • Unlimited Learning! Van een online cursus programmeren tot klassikale opleiding Spaans, bij VodafoneZiggo kan het allemaal. Kies uit duizenden opleidingen en leer je zoveel je kunt
 • Een voucher voor de aanschaf van een telefoon, waarbij natuurlijk een Vodafone abonnement hoort, dat je ook privé mag gebruiken
 • Korting op producten en diensten van Vodafone en Ziggo
 • Met het oog op pensioen is er een premieregeling beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen
 • Een NS-Business Card naar keuze, waaronder de optie voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen
 • Flexibiliteit: werken waar en wanneer jij het beste werkt
 • We vinden maatschappelijke impact belangrijk. Zo kun je bij ons gedurende werktijd deelnemen aan verschillende initiatieven op dit gebied, zoals het Online Masters programma, waarbij je kinderen verantwoord wegwijs maakt in de digitale wereld
 • Ook als het tegenzit kun je gebruik maken van goede (financiële) regelingen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid
 • Voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement, kinderopvang en meer

Let’s connect
Meer informatie en solliciteren op de vacature van project administrateur Ziggo Sport? Klik dan hier!