Vacatures

Scheduling & Traffic Coördinator

Dit doe je
Ziggo wil altijd het allerbeste voor klanten. We leggen de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van onze producten en diensten. Dat zie je ook terug in programma’s die we onze klanten digitaal gratis aanbieden op Ziggo Sport, kanaal 14. Elke dag weer proberen we de sportliefhebber positief te verrassen met kwalitatief internationaal en nationaal sportaanbod. Als Scheduling & Traffic Coördinator zorg jij ervoor dat de programmering en de daarbij horende content binnen de gestelde deadlines wordt aangeleverd, zowel intern als extern. 


Zo doe je dit
Op het gebied van scheduling & traffic ben je ervaren en snap je hoe alle processen werken met betrekking tot het creëren, aanleveren en plannen van content. Je kan werken met de meest gangbare scheduling-systemen. Daarnaast communiceer je dagelijks met meerdere afdelingen en partijen over de aanlevering en verwerking van content, weet je (technische) problemen te ondervangen of aan de juiste partijen voor te leggen, maak je uitzendrapportages voor rechtenhouders en ben je verantwoordelijk voor de aanlevering van EPG-data aan externe partijen. Je kan materiaal spotten en gereedmaken voor uitzending. Je bent flexibel, zeer secuur en kan goed prioriteiten stellen; je weet hoe (live) televisie werkt.

Jij & wij
Heel veel huishoudens zijn klant van VodafoneZiggo. De positieve impact op de wereld die zij kunnen maken is enorm. En onze rol is om onze klanten hierin te faciliteren en inspireren. Iedereen wil ergens bij horen. Onze klanten, onze collega’s en onze stakeholders. Bij iets goeds. Bij een bedrijf dat de wereld beter maakt. En jij? Bij ons?

Jij hebt het
Je bezit de volgende kwaliteiten :
• ervaring op het gebied van scheduling en/of traffic binnen de televisie-wereld
• ervaring met WhatsOn
• affiniteit met en kennis van sport, met name buitenlands voetbal
• goede kennis van Excel
• ervaring met het knippen/editen van content is een pré

Jij verdient het
• een goed salaris
• de flexibiliteit om je werk- en privé leven optimaal te combineren
• een open en informele bedrijfscultuur en een team van enthousiaste collega’s
• volop doorgroeimogelijkheden en kans om jezelf verder te ontwikkelen


Heb je vragen? Wij hebben het antwoord. Bel 088 - 717 37 79