Ziggo Sport 14 Ziggo Sport 14

Vacatures

 

Titel: Vacature (2x) voor stagiair in Social Media Team (geen afstudeerstage)

Standplaats: Hilversum

Dit doe je 
Je houdt de social media kanalen up to date met creatieve en op de actualiteit gerichte visuals en video’s. Ook produceer je content voor onze website.


Zo doe je dit
Tijdens je diensten kijk je waar kansen liggen om fans te winnen en engagement te genereren met mooie posts. Je maakt een content-planning met de meest aansprekende en belangrijke wedstrijden/races/events, waardoor je eveneens zoveel mogelijk volgers enthousiast maakt voor onze live content op tv.

Jij versterkt
Met jouw inbreng zorg je ervoor dat de redactie meer zaken kan aanpakken. Omdat we met een kleine groep vaste redacteuren werken, maar heel veel wisselende diensten hebben, zal je met verschillende medewerkers en externe freelancers te maken hebben binnen het Ziggo Sport Social Media team.
   

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Ziggo Sport is het gratis topsport kanaal op 14 voor Ziggo klanten. Wil je helemaal niets missen, dan zijn er nog de zes Ziggo Sport Totaal kanalen.


Jij hebt het

-          Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en volgt een opleiding waarin je te maken hebt met de skills die wij van je vragen.

-          je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op digitaal gebied.

-          je hebt uitstekende computervaardigheden. Je beheerst video-editing, hebt photoshop-skills en bent volledig thuis op de Social Media kanalen: Twitter, Facebook, Instagram, YouTube.

-           Je bent vaardig in het schrijven en weet pakkende teksten te plaatsen.

-          je hebt veel kennis van de sporten die wij uitzenden: voetbal, Formule 1, basketbal, tennis, golf, atletiek, volleybal, handbal, wielrennen, hockey, rugby en nog veel meer. Kortom: je bent een sportliefhebber pur sang.

-          Werktijden zijn in principe van 09.00 tot 17.00, maar het staat je vrij om mee te draaien in avond- en weekenddiensten.


Jij doet het
Ben jij de stagiair die wij zoeken? Mail dan je brief en c.v. naar redactie@ziggosport.nl

 

 


 

Scheduler Ziggo Sport

Dit doe je voor onze klant
Internationaal voetbal, autosport, golf, tennis en nog veel meer. Genoeg (live)programma’s waaraan onze sportliefhebbers hun hart kunnen ophalen bij Ziggo Sport.

Maar dat kan alleen als deze programma’s op de juiste manier in het Ziggo Sport uitzendschema staan. Zo weet de kijker wat hij wanneer kan verwachten. En de collega’s die de programma’s produceren weten dan ook wanneer er wat van hen wordt verwacht.


Zó doe je dit

 • Het maken van de uitzendschema’s op basis van het lange termijn schema en de programmarichtlijnen voor meerdere zenders van Ziggo Sport
 • Plaatsen van promo’s, billboards en secundaire informatie (zoals straps, cues, bugs) bij de programma’s in het schema op basis van richtlijnen,
 • Wijzigingen in programmering op basis van actuele sportontwikkelingen verwerken in het schema en communiceren naar collega’s van Productie, Playout en Communicatie
 • In overleg met Productie vaststellen voor welke (extra) programma’s opnames moeten plaatsvinden en deze via een database-systeem aanvragen
 • Je doet allemaal zeer nauwkeurig

Jij versterkt
Jouw toekomstige team van Ziggo Sport bestaat uit ongeveer 25 collega’s op het kantoor dat gevestigd is op het Media Park te Hilversum. Zij staan bekend om hun drive altijd het beste resultaat te willen leveren en hun betrokkenheid. Ze zijn niet bang om te sparren, net als jij. In zo’n gedreven team is het tonen van initiatief dé belangrijkste factor. In het kantoor vind je, naast de werkplekken, ook de faciliteiten en een vernieuwde grote studio waar de uitzendingen worden gemaakt.
Het schedulingteam van Ziggo Sport bestaat uit 4 collega’s, waaronder je leidinggevende Ben Visser.

Als betrokken manager vindt hij de uitslag minstens zo belangrijk als het vertoonde spel. Oftewel, het resultaat moet er zijn. Hoe dat gebeurt, daar heb je zelf invloed op. Twee andere collega’s vervullen de rol van scheduler en er is een zendercoördinator die de grote lijnen uitzet.


Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Ziggo Sport Kanaal 14!
Ziggo Sport is de gratis sportzender van Ziggo voor alle klanten van Ziggo met digitale ontvangst. Ziggo Sport biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod. Denk aan internationaal voetbal uit de UEFA Champions League, de Spaanse LaLiga, Engelse Premier League, de Italiaanse Serie A en natuurlijk de Formule 1.
 
Dat is nog niet alles. Golf, internationaal tennis met de Davis en Fed Cup, het ABN AMRO Tennis Tournament, NBA basketball, Six Nations, WK rugby en Diamond League atletiek horen hier ook bij. De diverse autosportevenementen maken het aanbod compleet.

Jij hebt hét:

 • minimaal een mbo-diploma, het liefst in de richting van media en/of communicatie;
 • in ieder geval 2 jaar ervaring met het plannen van (tv-)uitzendingen;
 • ervaring met relevante plannings- of schedulingssystemen, zoals What’s On;
 • grote accuratesse;
 • en enorm veel passie voor sport. Maar dat is logisch.

 

Jij verdient het

 • een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s
 • een goed salaris. Feilloos afgestemd op je achtergrond 
 • financiële voordelen. Denk bijvoorbeeld aan regelingen met betrekking tot je verlof, pensioen en andere gunstige arbeidsvoorwaarden 
 • groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten

Jij doet het
Heb je vragen? Meriam van Wijk (recruiter) heeft het antwoord. Stuur een bericht naar; meriam.van-wijk@vodafoneziggo.com


Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega. 
Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.