Vanaf augustus beleef je al het UEFA Europees voetbal op 1 plek, alleen bij Ziggo Sport.

Rondo in 2023 ook als podcast

Het tv-programma Rondo van Ziggo Sport is voortaan ook te beluisteren als podcast.

Vanaf volgende week zijn alle nieuwe afleveringen van het populaire voetbalpraatprogramma integraal te vinden op onder andere Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

De wekelijkse talkshow over voetbal bestaat ruim zes jaar en is uiterst populair. Vanaf januari 2023 zijn de tv-uitzendingen met deskundige analyses en een lach iedere maandagavond live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select).

Presentator Wytse van der Goot neemt iedere aflevering het voetbalweekend door met vaste gasten Ruud Gullit en Marco van Basten. Verder schuiven Jan van Halst en Youri Mulder vaak aan. Ook wordt er telkens gefacetimed met bekende en minder bekende namen uit de voetbalwereld.

Primeur

Marcel Beerthuizen, managing director van Ziggo Sport over het waarom van deze podcast van de sportzender: 'Met de Rondo Podcast breiden we het Ziggo Sport-platform verder uit. Naast zes lineaire tv-kanalen, streaming via de Ziggo Go-app en onze socials is de Rondo Podcast onze eerste podcast. Met deze primeur bieden we een extra podium en service voor alle voetbalfans om het populaire voetbalpraatprogramma te beleven.'

Rondo is iedere maandagavond om 20:30 uur live te zien op Ziggo Sport (kanaal 14 en Select). De podcast is vanaf dinsdagochtend te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Vergeet je niet te abonneren! Dat kan via Spotify, Apple Music, Google Podcasts, YouTube, Pocketcasts, Stitcher, Deezer, Castbox, Podcast Addict, Juke en Podimo.