Ziggo Sport Voetbal Café

Voetballiefhebbers opgelet! Vanaf vrijdag 30 september gaan de deuren open van het fonkelnieuwe Ziggo Sport Voetbal Café. Met de leukste nieuwtjes, verrassende analyses en de gezelligheid die je bij Ziggo Sport gewend bent. Je ziet het Ziggo Sport Voetbal Café iedere vrijdagavond vanaf 21:30 uur op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select).

De beste aftrap van je voetbalweekend!

Bas van Veenendaal, Jan van Halst, Ruud Gullit en andere spraakmakende gasten vermaken je een uur lang met niets anders dan het allermooiste dat de voetbalwereld te bieden heeft. Ze nemen je aan de hand langs de internationale voetbalvelden en ze zorgen er direct voor dat je goed voorbereid begint aan het voetbalweekend. Aan de bar voorziet Ziggo Sport's Social Media coördinator Yke je van de meest opmerkelijke virals en actuele feitjes. Alle ingrediënten voor een topavond!

Wil jij ook aanwezig zijn in het gezelligste Voetbal Café van Nederland? Klik dan hier om een uitzending bij te wonen!

Kroegentocht!

De vrijdagavond bij Ziggo Sport staat vanaf 30 september in het teken van een heuse kroegentocht. Heb je na het eerste café van de avond nog geen genoeg gehad? Blijf dan vooral hangen, want aansluitend openen Rob Kamphues en zijn mannen het Race Café en komen alle internationale auto- en motorsportklassen ter sprake!

Helaas, deze video is niet meer beschikbaar

Bekijk hieronder de nieuwste gerelateerde video's

Stuur jouw voetbal-begrip in!

Welk woord moet zeker in ons voetbalwoordenboek komen? Stuur het in!

Verifieer dat je geen robot bent.
Verwerken..