Vanaf augustus beleef je al het UEFA Europees voetbal op 1 plek, alleen bij Ziggo Sport.

Ziggo Sport Voetbal Café

Voetballiefhebbers opgelet! Iedere vrijdag gaan de deuren open van het Ziggo Sport Voetbal Café. Met de leukste nieuwtjes, verrassende analyses en de gezelligheid die je bij Ziggo Sport gewend bent. Je ziet het Ziggo Sport Voetbal Café iedere vrijdagavond vanaf 21:30 uur op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select).

De beste aftrap van je voetbalweekend!

Bas van Veenendaal, Ruud Gullit en andere spraakmakende gasten vermaken je een uur lang met niets anders dan het allermooiste dat de voetbalwereld te bieden heeft. Ze nemen je aan de hand langs de internationale voetbalvelden en ze zorgen er direct voor dat je goed voorbereid begint aan het voetbalweekend. Aan de bar voorziet Ziggo Sport's Social Media coördinator Yke je van de meest opmerkelijke virals en actuele feitjes. Alle ingrediënten voor een topavond!

Wil jij ook aanwezig zijn in het gezelligste Voetbal Café van Nederland? Klik dan hier om een uitzending bij te wonen!

Kroegentocht!

De vrijdagavond bij Ziggo Sport staat in het teken van een heuse kroegentocht. Heb je na het eerste café van de avond nog geen genoeg gehad? Blijf dan vooral hangen, want aansluitend openen Rob Kamphues en zijn mannen het Race Café en komen alle internationale auto- en motorsportklassen ter sprake!

Stuur jouw voetbal-begrip in!

Welk woord moet zeker in ons voetbalwoordenboek komen? Stuur het in!

Verifieer dat je geen robot bent.
Verwerken..